blog

Pas på smartphonen på vandet med en vandtæt mobilpose

Ligesom dig er vi vilde med at bruge tid på vandet – vi er dog mindre vilde med idéen om, at vores smartphone risikerer livet, hver gang vi tager en tur i kajakken.

Vi er glade for, at der er kommet flere gode vandtætte mobilposer på markedet, så vores udstyr er beskyttet, mens vi nyder turen på vandet.

Læs med herunder, hvor vi guider dig til at vælge en vandtæt taske til mobilen og andre værdigenstande.

3 fordele: Derfor bør du købe en vandtæt mobilpose

Lad os starte med at forklare, hvorfor det er god idé at købe en vandtæt mobilpose.

 • Du kan have mobilen med på vandet, hvilket øger din sikkerhed i forbindelse med eventuel kæntring.
 • Du kan kommunikere med de personer, du sejler med, hvis I kommer langt fra hinanden
 • Du slipper for at efterlade værdigenstande i vandkanten uden opsyn

Med en smart og vandtæt opbevaringsløsning kan du dermed både beskytte dine værdigenstande og øge din egen sikkerhed på vandet.

Vores anbefaling af vandtæt taske til mobilen

TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 49
Galaxy Vandtæt mobil telefon pose cover
Tilbudspakke med mobilpose og brillesnor Når du skal ud på vandet, enten i kajak, kano eller SUP board, skal du ALTID have din mobiltelefon i vandtæt og flydende opbevaring, samt en sikring til dine briller, så de ikke synker. Vi har samlet dette i et god
Pris fra 199

Vi anbefaler denne vandtætte mobilpose til din telefon, når du skal på vandet. Det er der flere gode grunde til.

For det første får du her en 100% vandtæt mobilpose med en smart hermetisk lukning, der sikrer tæthed.

For det andet har posen et smart design med skum – det betyder, at den vil flyde ovenpå vandet, hvis den skulle ryge i. Det er utroligt praktisk og giver høj værdi i modsætning til billigere alternativer.

For det tredje giver det smarte design dig mulighed for at anvende alle telefonens funktioner, når den er i posen. På den måde kan du hurtigt tjekke dine SMS’er eller foretage et opkald uden at tage mobilen op af posen.

Vi anbefaler, at du vælger denne, hvis du vil have høj kvalitet, smarte funktioner og en fin pris.

Dette skal du kigge efter, når du køber en vandtæt mobilpose

Vi har samlet et par ting, du bør overveje, inden du vælger en vandtæt mobilpose. Når du har taget stilling til de tre ting, vil det være let for dig at vælge det rette produkt.

 1. Pris
 2. Størrelse
 3. Snor

Først og fremmest skal du overveje produktets pris i forhold til alternativerne. Nogle vælger blot at lægge bilnøglerne og telefonen i en plastikpose. Hvis du er villig til at købe en vandtæt mobilpose, får du lidt mere for dine penge.

Med en mobilpose kan du anvende telefonen, mens den er beskyttet, og den vil flyde, hvis den ryger i vandet. Herudover er du sikker på, at posen er 100% vandtæt.

Herefter skal du huske at kigge på, om din telefon passer i størrelsen. Heldigvis er mange mobilposer designet, så de passer til flere af de mest populære modeller.

Det kan være en stor fordel, hvis mobilposen har en snor, så du kan hænge den om halsen eller binde den til din våddragt. På den måde ved du altid, hvor mobilen er, når du sidder i kajakken.

Om
Kristian Ole Rørbye

Jeg har boet i Thailand siden 2009 og fik i januar 2014 endelig købt mig en fiskekajak, så jeg igen kunne komme igang med at fiske. Her på siden deler jeg ud af mine erfaringer indenfor kajak.

kajakgutten-kristian-ole-rørbye

2 kommentarer til “Pas på smartphonen på vandet med en vandtæt mobilpose”

 1. Det er når man ligger i vandet, at man sikkerheds mæsssigt har mest brug for en telefon. De fleste smart phone kan ikke aktivere skærmen med vand på og i beskyttelses etui. Men test det selv, når du ligger i vandet ! Så det ikke er falsk sikkerhed. Evt. sørg for at der er luft i beskyttelses etui og test om det virker i vandet ellers få fat i en tryk knap telefon, som virker hver gang.

  Svar
  • Hej Steen,

   Tak for din kommentar som helt sikkert giver rigtig god mening. Det er altid en god ide at tjekke at alt fungere efter hensigten inden man begiver sig ud på havet, søen etc.

   Svar

Skriv en kommentar

Item added to cart.
0 items - 0,00 kr.