Brands

Advanced Elements: oppustelige kajakker til nybegyndere og øvede roere

Til magiske øjeblikke på havet, tilbyder det amerikanske brand fra Californien, Advanced Elements, super lækre produkter, idet de både producerer og udvikler oppustelige kajakker (Advanced element kajak) samt oppustelige SUP boards.

De promoverer sig på at være “high quality” og et innovativt brand, der konstant udvikler sig både i forhold til æstetik og funktion. Køber du en oppustelig kajak eller et oppusteligt SUP board fra dette mærke, er du sikker på, at det ikke kun vil transportere dig fra A til B men derimod være konstrueret på en måde, så de opfylder de nødvendige behov hos selv den erfarne padler eller roer.

Udover oppustelige kajakker og SUP boards, laver Advanced Elements også udstyr til jer, der enten padler eller ror. Dette udstyr er yderst funktionelt, i lækkert design og gør selv den meget kræsne køber tilfreds.

TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 1136
Advanced Elements Island Voyage™ (2er) pakketilbud
Pris fra 4.490
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 319
Advanced Elements PackLite™ kajak 1800 gram
Pris fra 2.490
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 219
Advanced Elements kajak cover | Medium kajakker
Pris fra 650
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 129
Advanced Elements kajak cover | Large kajakker
Pris fra 950
GRATIS FRAGT
Advanced Elements reparations kit
Pris fra 150
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 1436
Advanced Elements Island Voyage™ (2er) pakke inkl. svømmeveste
Pris fra 5.190

Oppustelige kajakker som både dags- og tourkajak

Hvad end du er livsnyder, motionist eller mere erfaren udi endagsture og tour kajak, finder du en brugbar oppustelig kajak fra Advanced Elements i deres sortiment. De kan bruges af både begyndere og øvede kajakroere og er nemme at transportere på grund af deres lette vægt. De egner sig godt til dig, der enten tager den med uden at have en bil, men i stedet skal have den med på cyklen, i toget eller motorcyklen, og dermed har brug for en letvægts version af en kajak.

Derudover er den til familien, der gerne vil bruge den på havet eller søen nær ved sommerhuset eller ferieboligen i både ind- og udland. Kajakkerne fra Advanced Elements holder i årevis, så de er en god og langsigtet investering, når man først har købt dem. De er desuden lette at have med i flyet til udlandet, hvis man skal på ferie et sted, hvor der enten er hav eller .

Brugermanual og transporttaske medfølger

Når man som nybegynder skal starte med at ro i en oppustelig Advanced element kajak, kan man føle sig sikker i at bruge den, fordi der i købet medfølger en brugermanual. På denne måde kommer du godt fra start i at benytte den på den rigtige og mest forsvarlige måde.

Desuden følger der en transporttaske med, som du kan transportere den i, når du skal have den med rundt på ferie, til sommerhuset eller den nærliggende sø eller hav. Der følger også et foldesæde med, mens du selv skal huske at købe en pagaj og en pumpe.

En hybrid mellem en oppustelig kajak og en sammenfoldelig kajak

Kajakken fra Advanced Elements er en hybrid mellem en oppustelig kajak og en sammenfoldelig kajak, idet dens skrog har et indbygget aluminiumsstel i bov og stern, der gør, at den er lige så skarp som en almindelig kajak.

Den skærer dermed fint igennem vandet og er nem at navigere med pagajen. Den kan klare en spidsbelastning på maks 136 kg. plus oppakning, hvilket svarer fint til en person plus bagage på en endagstur. Sædet er justerbart, så det kan passe perfekt til netop dig. Rigtig god tur.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor er Advanced Elements kajakker fremstillet?

De er lavet og samlet i Indonesien. De har et høj kvalitetsniveau, og luft-tester alle kajakker over 72 timer.

Hvad er advanced elements kajakker lavet af?

De har en aluminiumsstel i både bov og stern. Derudover er den fremstillet i PVC-belagt polyester.

Om
Kristian Ole Rørbye

Jeg har boet i Thailand siden 2009 og fik i januar 2014 endelig købt mig en fiskekajak, så jeg igen kunne komme igang med at fiske. Her på siden deler jeg ud af mine erfaringer indenfor kajak.

kajakgutten-kristian-ole-rørbye

Skriv en kommentar

Item added to cart.
0 items - 0,00 kr.