Kajak butikker i Danmark

Har du brug for inspiration til køb af den bedste kajak og tilhørende udstyr, skal du besøge en dansk webshop, der er specialiseret indenfor området. Sejlere kan have forskellige ønsker og behov, når det kommer til at handle udstyr på nettet.

Oversigt over kajak butikker

Herunder kan du læse mere om de mest populære og professionelle kajakbutikker i Danmark. 

Kajakforalle.dk

Hos Kajakforalle.dk kan du købe alle de forskellige kajaktyper, og du får gode beskrivelser af alle modeller. Onlineshoppen har mere end 15 års erfaring på markedet, hvilket kan gøre butikken god for dig, der skal i gang med at sejle kajak for første gang. Kajakforalle.dk har fysisk butik og showroom, du kan besøge, hvis du vil have visuelt indtryk af et stort udvalg af forhandlerens produkter.

Året igennem er der udsalg og rabatter, der kan være en oplagt anledning for dig til at få kvalitetsudstyr til din kommende sejlads. Spændende shop især hvis du er på udkig efter havkajak, fiskekajak eller sit on top.

Sitontop.dk

Vil du have et stort udvalg af oppustelige kajakker, udstyr og tilbehør at vælge imellem, er det værd at besøge Sitontop.dk. Som noget særligt kan du finde lagersalg hos webshoppen, der er en oplagt anledning til at spare penge på køb af demoudstyr og udgåede varer.

Det er ikke kun produkter og demonstration af udstyr, du finder hos Sitontop.dk. På hjemmesiden kan du også læse artikler, der kan være en stor hjælp for dig i forbindelse med køb af bedste kajak og tilbehør.

Der kommer hele tiden nye artikler og produkter til hos Sitontop.dk, så du året igennem kan få inspiration til at opnå den bedste sejlads, uanset hvilket niveau du befinder dig på.    

Kajak.dk

Er du på udkig efter kajakker, SUP og kanoer i professionelle designs? Eller har du brug for personlig rådgivning omkring køb af båd, pagaj eller udstyr, kan Kajak.dk være den rette onlineshop for dig. Kajak.dk tilbyder chat direkte fra hjemmesiden, så du hurtigt kan få svar på dine spørgsmål. Forhandleren kan også besøges i den fysiske butik i Søborg.

Du finder dit kommende udstyr til sejlads fra nogle af de største producenter på markedet hos den kundefokuserede onlineshop. Kajak.dk har altid et stort sortiment af deres varer fra forrige sæson på udsalg. 

Kajak.dk anvender GLS til levering af deres varer til kunder i hele landet. 

Kajak-Import.dk

Hos Kajak-import.dk kan du købe komplette sæt bestående af båd, pagaj, vest og cover til cockpit. Webshoppen kan være en stor hjælp for dig, der er nybegynder, da du ikke skal forholde dig til mange forskellige køb men kun skal betale for én samlet løsning.

Sammenlignet med de andre kajak butikker i Danmark, som findes på nettet, er Kajak-Import lavet i et simplet design. Der er store billeder af alle produkter, og du får udførlige produktbeskrivelser, som kan hjælpe dig frem til det rette køb af båd og udstyr. 

Har du brug for at se din båd an, inden du køber den hos Kajak-Import.dk, kan du besøge en af virksomhedens showrooms, der befinder sig i hhv. Hvidovre og Kolding. 

Kajakfreak.dk

Som ambitiøs sejler har du brug for at handle hos en webshop, der tilbyder de nyeste kajakker og det bedste udstyr på området. Kajakfreak.dk er en dansk webshop, der henvender sig til den kvalitetsbevidste forbruger samt dig, der ønsker at booke oplevelse med kajakkursus. Webshoppen har et af de største og bredeste sortimenter af udstyr, tilbehør, både, reservedele og andet til sport på vandet. Foruden den detaljerede og brugervenlige hjemmeside kan du besøge Kajakfreak i deres 2.500m2 store butik, der findes nær Holstebro.

Hos den moderne webshop kan du betale med dine velkendte betalingskort såsom VISA og Mastercard, ligesom du kan gennemføre din handel med de elektroniske udgaver i form af Mobilepay.

Kajakfreak.dk anvender PostNord til levering. 

Item added to cart.
0 items - 0,00 kr.