Brands

Hobie Kajak – Alt om brandet og pedalsystemet

Hobie er en virksomhed, der producerer en masse forskelligt. Det er alt fra surfing til kajakker. Hobie kajakker er meget populære i USA, og de bliver stille og roligt mere populære i Danmark. 

Det er en helt ny måde at sejle i kajak på, da de har udviklet et pedalsystem. På den måde har du meget større frihed, når du er ude og fiske i din kajak. 

Hobie kajakker er altså blevet udviklet til at forny måden, der bliver sejlet kajak på, hvilket gør dem attraktive for mange af deres kunder. 

Hobie historie                       

Hobie blev grundlagt af Hobart ‘Hobie’ Alter i hans forældres garage i 1950. Her lavede han sit første surfboard, hvilket skulle blive startskuddet til en stor virksomhed. 

Her åbner han lidt efter sin første butik, hvor der sælges surfboards. I slutningen af 1960´erne begynder han at kigge på både. Han opfinder en ny båd, som gør, at interessen for sejlads går helt amok. 

Herefter voksede virksomheden sig stille og roligt til den gigant, som så mange kender i dag. Det er et rigtig populært brand, som mange holder meget af. Hobie Alter har gennem tiden stået for mange produkter, der har givet en masse mennesker meget sjov i vandet. 

Pedalkajakker til alle målgrupper

GRATIS FRAGT
hobie compass pedalkajak
Hobie Compass er en ny pedalkajak fra Hobie, til en meget favorabel pris. Kajakken er udstyret med Hobie Mirage Drive pedaler med finner, som giver rigtig god fremdrift. Med pedaldrev i din kajak, har du hænderne frie til at fiske, jage, eller tage gode b
Pris fra 22.995
GRATIS FRAGT
Hobie Compass Pedalkajak
Hobie Compass er en ny pedalkajak fra Hobie, til en meget favorabel pris. Kajakken er udstyret med Hobie Mirage Drive pedaler med finner, som giver rigtig god fremdrift. Med pedaldrev i din kajak, har du hænderne frie til at fiske, jage, eller tage gode b
Pris fra 22.995

Hobie tilbyder pedalkajakker, som når ud til rigtig mange forskellige mennesker. De er rigtig populære grundet deres pedalsystem. 

Deres kajakker kan bruges til rigtig mange forskellige ting. De kan bruges til en stille og rolig tur i kajak, men er også rigtig gode til fiskeri. Hvis du gerne vil ud og fiske i en kajak, så er en Hobie kajak altså et perfekt valg. 

De rammer deres målgruppe rigtig godt, da de kan tilbyde en super god kajak til rigtig mange forskellige hensigter. Hobie kajakker er altså ikke henvendt til en bestemt niche, men derimod en bred gruppe af mennesker. 

Du kan finde hobie kajakker i Danmark her.

Fornyede måden at fiske på i kajak

I 1997 udkom Hobies nye pedalsystem. Det fornyede fuldstændig måden, som man fiskede i en kajak. Med det nye pedalsystem havde man nu sine hænder fri og større bevægelighed. 

De nye kajakker var meget populære og blev hurtigt solgt. Årene efter fortsatte udviklingen, hvor der hele tiden blev forbedret på systemet og kajakkerne. Det er også grunden til, at kajakkerne i dag er så gode og af så høj kvalitet. 

Relateret artikel: De bedste fiskekajakker

Hobie laver også andet end blot kajakker

Hobie er et firma, der laver mange forskellige ting. De laver altså også andet end kajakker. De laver pedalboards, hvilket ligner en kajak meget, men hvor du står op. 

De producerer også fiskeudstyr, surferudstyr og paddleboards. De laver altså meget andet end blot en kajak, hvis du skulle være interesseret i andet end kajak. De udvikler sig derfor også hele tiden og kan trække på deres erfaring fra alle områder til at forbedre et andet område. 

Det er blandt andet derfor, at de er så nytænkende og hele tiden udvikler sig.

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor er Hobie kajakker så gode?

Hobie’s kajakker er lavet med den nyeste teknologi inden for kajakdesign. Deres padalteknologi, MirageDrive, er banebrydende inden for håndfri kontrol af kajakker.

Er en hobie kajak prisen værd?

Hobie kajakker er dyre, men bestemt prisen værd. Er du på udkig efter en kajak, med pedalteknologi, som du kan nyde godt af i mange år fremover, så er hobie et perfekt valg.

Om
Kristian Ole Rørbye

Jeg har boet i Thailand siden 2009 og fik i januar 2014 endelig købt mig en fiskekajak, så jeg igen kunne komme igang med at fiske. Her på siden deler jeg ud af mine erfaringer indenfor kajak.

kajakgutten-kristian-ole-rørbye

Skriv en kommentar

Item added to cart.
0 items - 0,00 kr.