Brands

Hydro Force: oppustelige kajakker hvor praktik er i højsædet

Det er ikke til at komme uden om, at en Hydro Force kajak er en praktisk størrelse. Hydro Force er en serie af kajakker, der fås i forskellige afskygninger, men som har det primære fællestræk, at de er oppustelige. Det er praktisk af mange årsager med en oppustelig kajak, men den første vil for mange være opbevaringen.

En oppustelig kajak kan i sagens natur kun sejle, når den er pustet op, men når den ikke er det, kan den pakkes ned og fylde markant mindre. Det er praktisk, når man bor i en mindre bolig som en lejlighed, men i praksis kunne vi nok alle bruge lidt ekstra plads, og derfor vil en Hydro Force kajak passe ind hos de fleste.

Praktikken er dog også værd at huske, når man bevæger sig mod vandet – uanset om det er en stille å, en brusende flod eller et imponerende ocean. Under transporten er det også meget praktisk, at kajakken kan pakkes ned og være mere håndterbar end en 3 meter lang fast kajak.

Serien er produceret af britiske Bestway, som har en lang række produkter i deres portefølje, med fokus på det oppustelige element. Derfor er det altså nogle solide kompetencer, der står bag denne kajak-serie.

GRATIS FRAGT
Stand Up Paddle Board - Bestway Hydro-Force Panorama SUP
Padl ud på eventyr på et stabilt og oppusteligt Stand Up Paddle Board fra Bestway! Denne slidstærke model har et vindue foran, der giver dig mulighed for at se ned i vandet under brættet, mens du glider frem på overfladen. Pumpe og opbevaringstaske medføl
Pris fra 1.995
GRATIS FRAGT
Stand Up Paddle Board - Bestway Hydro-Force SUP
Trenden med stand up paddle ser ud til at være kommet for at blive! Invester i dit eget bræt i god tid, før solen kigger frem og padl dig ad landets vandveje med et fleksibelt oppusteligt Stand Up Paddle Board fra Bestway.
Pris fra 1.499
GRATIS FRAGT
Oppustelig Kajak - Bestway Hydro-Force Ventura K1
Når eventyret på søen venter, passer den ensædede og oppustelige kajak Bestway Hydro-Force Ventura K1 perfekt. Kajakken er stabil i vandet, samtidig med at den er let at transportere og nem at pumpe op. Udrustet med justerbart sæde, aluminiumsåre og alt a
Pris fra 1.269
GRATIS FRAGT
Oppustelig Kajak - Tosædet - Bestway Hydro-Force Ventura X2
Trang til eventyr? Bestway Hydro-Force Ventura X2 er en to-sæders oppustelig kajak, der er stabil i vandet, samtidig med at den er let at bære og let at puste op. Udstyret med justerbare sæder, aluminiumsårer og alt andet, du har brug for.
Pris fra 1.585
GRATIS FRAGT
Bestway Oceana Convertible Set
Kom ud og oplev dit næste vandeventyr med Hydro-Force™ Oceana Convertible Stand-Up Paddleboard sætDette board er kategoriseret som et all-around board, hvilket betyder, at det er den perfekte form til sikker og multifunktionel paddel, og det kan nem
Pris fra 1.895
GRATIS FRAGT
Bestway Hydro-Force 11'2" x 35" x 6"/3.40m x 89cm x 15cm F
Get out on the water! The Hydro-Force™ Freesoul Tech Inflatable Stand-Up Paddleboard Set guarantees a fun time on the lake or river. This touring boar...
Pris fra 2.181

Erfaringen fornægter sig ikke i en Hydro Force kajak

Der er tænkt over detaljerne i Hydro Force-serien af kajakker. Selvom man kunne fristes til at tro, at der må være nogle hjørner, der er skåret, eller nogle gærder, der er sprunget over på lavere punkter, så får man en kajak med styr på detaljerne – her ser man tydeligt, at det er erfarne designere, der har udtænkt kajakkerne.

Blandt de mange funktionaliteter, der findes i de veludførte kajak-modeller, findes blandt andet effektive ventiler, der sikrer en hurtig og effektiv oppustning og tømning af luft fra kajakkerne, indbyggede stropper til hurtigt at komme i kajakken igen og indbyggede spænder til pagajer.

En oppustelig kajak er naturligvis sårbar over for punkteringer og utætheder, men Hydro Force kajakkerne er beklædt med et særligt slidstærkt materiale. Det er med til at gøre en Hydro Force kajak særligt solid og beskyttet mod punkteringer, som ellers ville kunne sætte en brat stopper for en tur på vandet. 

Blandt serien finder man også en model, der henvender sig til det anglende folk. Vil man gerne sidde på vandet med linen i vandet og håbe på en stor fangst, finder man også en model med indbygget holder til fiskestangen.

Hydro Force til soloturen eller familien

hydro force oppustelig kajak

Du kan få en Hydro Force kajak til dig selv med plads til en enkelt person, men de fås også med plads til op til tre personer. Med sådan to kajakker vil de fleste familier altså kunne få plads til alle mand, når turen går mod vandet.

Med andre ord kan man altså finde en Hydro Force kajak eller to, der kan dække hele familiens behov, lige fra den ivrige fisker til de eventyrlystne og dem, der bare gerne vil have nogle timer til at gå under åben himmel med det betagende vand under sig. 

Om
Kristian Ole Rørbye

Jeg har boet i Thailand siden 2009 og fik i januar 2014 endelig købt mig en fiskekajak, så jeg igen kunne komme igang med at fiske. Her på siden deler jeg ud af mine erfaringer indenfor kajak.

kajakgutten-kristian-ole-rørbye

Skriv en kommentar

Item added to cart.
0 items - 0,00 kr.